20-09-08

Bekaf ...

My God, een goeie twee uur gewerkt en bekaf. M'n schoonbroer heeft een feestzaal en had (heeft) deze avond een trouwfeest die startte met een héél grote receptie (meer dan 400 genodigden) en kon dus wat extra hulp gebruiken. In m'n studententijd ben ik nog ober geweest in een Italiaans restaurant en dat deed ik héél erg graag, dus stemde ik toe.

Maar ik ben dat helemaal niet meer gewoon. Na een goeie twee uur rondlopen met champagne flessen en plateaus ben ik redelijk befaf moet ik zeggen. 'Papvent' denken jullie nu vast :-)

Groetjes, P.

PS. Nog even ferm geschrokken ook ... Toen ik een dame van een jaar of dertig champagne inschonk, vroeg ze me waar het toilet was ... ik ging wat achteruit om het haar te tonen. De dame volgde, kwam dicht bij me staan en bood me slaping aan voor na het feest :-) ... was dat even schrikken. Nu is het al eens gebeurd dat iemand interesse toont, maar zo recht voor de raap, dat heb ik nog nooit meegemaakt ... ik bedankte met een brede glimlach en zette het werk verder. Alhoewel de dame in kwestie een bijzonder interessante fysieke uitstraling had :-) ... ben ik er toch maar niet op ingegaan.

20:56 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hihi, had ook niet gedacht dat les volgen zo vermoeidend was. En wat die vrouw betreft, hebben er aan m'n vriend ook al wat vlakaf gevraagd of hij niet mee wou.

Gepost door: Hoebeltje | 20-09-08

Hihi dat kwam zeker omdat je haar te veel champagne schonk ;-))
Toch niet zo ongewoon hoor, ik heb al zo'n verhalen gehoord met heel andere voorstellen! Het toilet lijkt altijd de juiste plek daar voor.
Ik wens je nog een prettig weekend en een beetje rust. Groetjes.

Gepost door: emmy | 20-09-08

Hallootjes Jawadde ik dacht dat alleen mannen zo rechtuit konden zijn...mis dus....zal je ego wel gestreeld hebben alleszins haha :-)

Jaja we worden wat ouder en dat voel je soms wel hé :-)

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 22-09-08

De commentaren zijn gesloten.