25-05-08

Een VZW'tje ...

Gisteren nog eens een vzw'tje gehad ... 't was al van de skireis geleden dat we elkaar nog eens hadden gezien. We hadden afgesproken in "De 8 zaligheden" vlakbij de Vrijdagsmarkt in Gent. We hebben er weer heel erg lekker gegeten. Dit restaurant is echt een aanrader (zie linkje aan de rechterkant). Ik koos voor een menu (aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) ... allemaal heel verzorgd en royaal voorzien ... voor 30 euro. Geef toe, u hoeft zich dus niet bekocht te voelen. De huiswijn was niet (meer) inbegrepen, maar redelijk van prijs en lekker.

Meestal heb ik het niet zo voor uitgebreid tafelen, zeker 's avonds kies ik niet snel voor drie gangen, m'n maag verdraagt dat niet zo goed ... met een slechte nachtrust tot gevolg. Maar deze morgen, goed uitgeslapen opgestaan ... helemaal geen zware maag. Een extra pluspunt voor dit restaurant :-)

Nog een tip: Het is erg mooi tafelen aan de kant van het water, maar nogal rumoerig vind ik ... wil je met iedereen aan tafel kunnen praten, neem dan een tafeltje aan kant van de straat.

Groetjes, P.

10:27 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.