12-05-08

Hasselt is fun ...

Hoi hoi ... wat een fijn weekend is het geweest. Met enkel het mooie weer, was het al goed geweest ... maar 't is véél meer geworden.

Vrijdag had ik cursus. Meteen na de cursus, naar huis gereden om kindjes en vrouwtje op te pikken bij Omie ... 't was al aardig druk richting kust ... om daarna richting Hasselt te vertrekken.

Na een korte nacht, ons Prutske was niet blij met z'n tijdelijk nieuwe Hasseltse bedje :-( ... en een heerlijk onbijtje, zijn we richting Plopsaland gereden. PlopsaEindelijk, want dat beloof ik al een paar maand aan ons Bubbeltje. Met dit mooie weer moeten jullie ons gek verklaren, maar 't is echt een aanrader. Weinig volk, lekker fris binnen ... maar wel redelijk klein vind ik. Tegen de middag hadden we het zowat gezien en na een hapje zijn we richting de Japanse tuinen vertrokken (vlakbij Plopsa). Allé, na aan ons Bubbeltje te hebben beloofd om 's anderdaags terug naar Plopsaland te komen (we hebben een abonnement bij Plopsa, vandaar). Die tuinen zijn echt een aanrader, niet duur en heel mooi en verzorgd. Gelukkig waren er erg grote vissen om het ook voor onze rakkertjes een beetje boeiend te houden. De eerste dag werd afgerond met een bezoek aan een kinderboerderij, die niet zoveel voorstelde vond ik ... maar de speeltuin en het ijsje deden alles! Na een broodje en een heerlijke douche vielen onze duiveltjes als een blok in slaap.

Kwart voor acht, Prutske wekt ons ... kwart voor acht? Zie ik dat goed? ... dat is ongezien ... heerlijk om eens te kunnen "uitslapen". In de voormiddag zelfde scenario ... ontbijtje, Plopsaland ... 's middag iets gaan eten en daarna naar Bokrijk. Mooi, heel erg mooi, maar weinig soeps voor kleuterjes. Al zijn ze heel erg flink geweest vond ik ... als beloning zijn we daarna terug naar de kinderboerderij gereden. Daar konden ze zich nog eens goed uitleven, vooraleer we richting kust vertrokken. Een extra dagje Hasselt zag ik wel zitten, maar m'n S'je had een afspraak op maandag. In ieder geval, 't is erg mooi geweest!

Groetjes, P.

 

Japan3Japan2Japan1

BokrijkBokrijk2

23:31 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heey,
ik ben er ook weer, dubbel genoten van het weer!!!

Fijne disndag weer!!!

Gepost door: Suus | 13-05-08

Mooi he :-) Knappe stad he P, Hasselt :-)
Ik leef er alle dagen in en het bevalt me prima.
Plopsaland...tweede thuis van mijn dochtertje en de japanse tuin, die van mij :-)

Liefs Ingeborg

ps: dan was je wel heel dicht bij :-p

Gepost door: Ingebprg | 14-05-08

De commentaren zijn gesloten.