21-01-08

Over complimenten en verleiding ...

valentijn-1.phpErgens las ik, weet niet meer waar, dat de meeste vrouwen liever wat meer complimentjes zouden krijgen. 't Is graag gedaan dames ... maaaaar blijkt dat 2/3 van de dames meteen achterdochtig wordt wanneer een man een complimentje geeft ... dus toch maar een beetje oppassen. Eerlijk gezegd ... ik ben voorzichtig met het uitdelen complimenten, vooral met vrouwelijke collega's, ook al denk ik soms ... waauuuww, dat nieuwe kapsel staat haar beeldig ... 't jonge die nieuwe rok zit als gegoten ... wat staat ze beeldig met zwart ... met dat brilletje mensen mensen ... maar meestal zwijg ik dus. Tenzij ik de collega écht goed ken, en ze ouder is dan mezelf en dan nog ... dat ik op oudere vrouwen val die een compliment waard zijn, heeft er niets mee te maken ... of misschien toch :-) ...

Groetjes.

21:53 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Nuanceren...?? Goh, ik zou het houden bij heel af en toe het geven van een compliment, maar als je dat idd nog nooit hebt gedaan... kunnen ze mss wel achterdochtig worden.
Of je kan doen zoals ik: een proffesioneel telefoontje doen, naar ee engelsman die in barcelona woont en in de Tijd staat. (unknown person) en wanneer je die persoon aan de lijn hebt, het eerste wat je zegt (nadat je jezelf hebt voorgesteld...) "you look pretty hot..."
mij heeft dat wel een night out in barcelona opgeleverd...dus wie weet...

Gepost door: Elena | 21-01-08

Hallootjes, Jammer hé dat er zoveel aan vasthangt als je iets positief zou zeggen.

Inderdaad veel vrouwen horen dat graag maar mannen zeggen het zo weinig dat het dan inderdaad raar overkomt als ze het wel doen...en toegegeven een complimentje om iets goed te maken komt anders over dan een "zomaar" compliment hé hahaha :-)

Ik zou zeggen, ga ervoor...zet het kettingreactie in gang, wie weet...

Of zal ik beginnen: jij bent volgens mij een warm mens als je al zo denkt!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 22-01-08

Hihi, toch jammer, veel mensen zoeken er vaak wat achter met een complimentje.

FIjne dinsdag, liefs

Gepost door: Suus | 22-01-08

je hebt gelijk hoor! Ik denk ook dat vele vrouwen achterdochtig zouden worden OF zich op hun ongemak zouden voelen. Maar ik denk dan ook weer dat het minder is als je die man goed kent, een goede vriend bijvb. Ik ga nog niet te gauw denken dat een man avances wil maken, ik merk het wel als dat zo zou zijn hihihihi, maar meestal is er wel meer dan een complimentje alleen dan als ze meer bedoelingen hebben.
Ik ga een man al rap zeggen als ik iets moois of goeds vindt hoor, maar omgekeerd ook als ik weet dat het kan natuurlijk.

Gepost door: patsy | 22-01-08

De commentaren zijn gesloten.