14-01-08

Goede voornemens (vervolg) ...

sport.php
De fysieke conditie drastisch verbeteren ... is een doel voor dit jaar ... en holle woorden leiden tot niets, dus actie vereist. Deze week heb ik al een paar keer een lichtje krachttraining gedaan, maar vooral m'n benen voelden nooit zwaar aan, zelfs niet na een iets zwaardere training ...

Gisteren stond hier een strakke wind, dus leek het me wel wat om m'n mountainbike te nemen en wat tegen de wind in te gaan beuken ... amai, kreeg ik daar even snel spijt van ... die krachttrainingen zaten duidelijk WEL in de benen. Zwalpen en zwoegen tegen de wind ... dat viel niet mee. Op het einde had ik die harde wind, pal in de rug ... maar zelf dat was geen lachterje, want tegen die tijd waren m'n benen al zo erg verzuurd dat elke omwenteling me moeite kostte. Vandaag doe ik het een pak rustiger aan, een dagje verlof om wat soldekes mee te pikken.

Gegroet, P. 

09:32 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Heey,
het weekend zit er helaas weer op en we starten weer met een nieuwe week.

Fijne dag, liefs

Gepost door: Suus | 14-01-08

die citroëns gaan ook niet meer gelijk vroeger zijn hé. En zeer zeker genoeg ruimte met deze wagen, zeker geen slechte keuze.
Zijn die soldekes wel een goed idee, toch ook best vermoeiend voor de benen, allée toch als je het op 'z'n vrouws' wil doen, ki-lo-me-ters af te leggen voor dat ene schone ding :-)

Gepost door: patsy | 14-01-08

xxx en... buiten een wagen, wat hebben de solden gebracht??

btw, van nu af aan, sta je ook bij mijn favo's...

Gepost door: elena | 14-01-08

Wij waren zaterdag aan zee en op de dijk was er veel wind. Toen we een stel kinderen voorbij zagen, met de wind vanachter dacht ik met een glimlach aan hun terug rijden. Dat zullen ze ook aan de kuiten gevoeld hebben.
Ik denk dat je een goede keuze deed met die picaso. Een van mijn kinderen had er ook een maar nu de kinderen groter werden kozen ze voor een C3 of 4 ik weet het niet meer. Zij zijn heel tevreden over Citroën.
Vriendelijke groeten en laat je maar eens goed maseren ;-))

Gepost door: emmy | 14-01-08

De commentaren zijn gesloten.