11-01-08

Saaie week ...

Verdorie, ik heb een saaie week achter de rug. Om me in te werken ben ik alle contracten aan het doornemen die we met bepaalde klanten hebben ... en dat leest niet zoals een gazet. Bladzijden vol advocaten-taal ... ken je dat ... één zin bevat 20 lijnen vol komma's, tussenzinnen en verwijzingen naar andere paragrafen en contracten en als de zin af is, wordt het zoeken naar het werkwoord in die zin, om ze daarna minstens nog twee keer te lezen. Bovendien spreken bepaalde contracten elkaar tegen. Dat lossen ze dan op door per contract een bepaalde prioriteit toe te kennen ... Elke dag heb ik zo een uur of vijf gevuld .. ppfffff.

Ik ben moe en kruip tegen negenen in m'n bed ... niet van m'n gewoonte. Toen ik daarnet nog een glaasje wijn dronk, zat deze direct in m'n hoofd ... als ik een tweede drink kan je met me doen wat je wilt :-) ... ik ben dus écht moe, want zo gevoelig aan wijn ben ik normaal niet ...

Slaapwel, P.

Oh ja, beste blogvrienden ... dit weekend kom ik nog eens bijlezen ... ik zie het even niet zitten om ze allemaal te doen.

20:23 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.