22-12-07

Luxeprobleem ...

auto21Ik zit me sinds gisteren rot te piekeren. M'n wagen is aan vervanging toe en begin volgend jaar bestel ik me een nieuwe ... alleen, ik weet niet wat te kiezen. Ik wil iets dat groter dan m'n huidige ... een VW Touran misschien of een Opel Zafira of een Renault Grand Senic, C4 Picasso, Volvo V50, een Passat, noem maar op ... ik weet het echt niet.

M'n gevoel drijft me in de richting van VW Touran of Opel Zafira. De Zafira is zo goed als compleet uitgerust en dat valt dan af te wegen ten opzichte van een zeer degelijke Touran, maar iets soberder uitgerust ... Wat betreft de Zafira zit ik het meest in met de kwaliteit van de zetels, van VW weet ik dat dit OK is, ik rij al jaren met niets anders ... Aangezien ik veel in de wagen zit, zijn goeie zetels erg belangrijk voor m'n rugje :-) ...

Iemand ervaring met Zafira, of andere suggesties?

Groetjes, P.

19:42 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Daarin kan ik geen raad geven.De tips voor geschenkencheques nam ik even door. Dat ziet er fijn uit. Ik ga deze bij mijn favorieten zetten.
Wij kregen ook een stukje reis cadeau van mijn kinderen.
Dat is zeker een raar usb-sleuteltje. Het beste is ook eerst de fotos op een cd te zetten en ze dan gewoon kopiëren naar die usb. Ik wis in ieder geval nooit mijn foto's maar sla ze zoals gezegd eerst op een cd op.
Nog PRETTIGE FEESTEN gewenst met heel je familie. Groetjes.

Gepost door: emmy | 22-12-07

een vriend van ons heeft als bedrijfswagen een Vectra met sportzetels want hij vindt zijn zetels heel belangrijk. Hij was er zeer tevreden over! Als ik mocht kiezen, geef mij maar de Zafira. Mooier model en prijs kwaliteit een prima wagen. VW heeft dan weer schitterende motors. Neen, ik weet het een Zafira met sportzetels en een goei motorke

Gepost door: patsy | 23-12-07

ik weet alleen dat wij met Opel slechte ervaringen hadden en momenteel met passat en yaris heeeeel goede ervaringen hebben :-)

Gepost door: syho | 23-12-07

Ik kom jullie allen een Prettige Kerstdag wensen.
Vriendelijke groetjes.

Gepost door: emmy | 25-12-07

De commentaren zijn gesloten.