18-12-07

Brol ...

Een paar krachtwoorden ... gevolgd door "die foto's zijn weer weg" ... een tijdje terug kocht ik mij een nieuwe memory stick, eentje van 2GB ... sindsdien ben ik al een paar keer m'n foto's kwijt geweest. Soms, als ik m'n foto's wil opladen, reageert m'n computer niet ... dat is altijd het voorteken van verloren foto's. Om de een of andere reden worden die foto's dan gewist ... om het schijt van te krijgen. Gelukkig heb ik nog m'n aankoopbonnetje, ik ga die brol wisselen tegen wat anders ... stel je voor dat alle vakantiefoto's gewist worden ... gelukkig viel de schade tot nog toe mee!

Groetjes, P.

20:12 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ik mag het niet gedroomd hebben stel je voor! Ik heb ooit de enige echo van ons dochter (al meer dan 15 jaar geleden) per ongeluk gewist voor een nieuw maar o zo stomonnozel programma op TV! Dikke tranen heb ik ervoor gelaten.

Gepost door: patsy | 18-12-07

Het moet nie tmeer kunnen eigenlijk met het geavanceerde van tegenwoordig..

Ruil het maar heel gauw.
Fijne dag, liefs

Gepost door: Suus | 19-12-07

X-Mas Hoi hoi

Die collega's konden dus wel heel goed met elkaar overweg.
Ik wens je bij deze een fijn kerstfeest toe!! Wens jouw vrouwtje hetzelfde en geef je twee spetters een kusje.

En wat betreft je tekstje hierboven... mijn vibes naar technologie zijn soms zo goed dat wanneer de IT'er net klaar was met het volledige netwerk te installeren bij me thuis (printer fax en zo alles vanop pc...), waar hij langer was aan bezig geweest dat hij normaal nodig had. Trek ik een stopcontact uit, van een bureaulamp... en wonder boven wonder... het hele netwerk was gewoon gewist.

Fijn weekend!
M

Gepost door: elena | 21-12-07

De commentaren zijn gesloten.