13-12-07

Belgische politiek ...

Kijk, normaal heb ik veel geduld met zakelijke dingen, maar dat politieke gebeuren in België ben ik schijtzat ... hoe is het toch mogelijk? .... en dan zeggen ze nog dat ze werken aan oplossingen en kijken wat goed is voor de mensen ... veel oplossingen heb ik nog niet gezien, laat staan iets wat goed is voor de mensen ... met hard werken zonder resultaat zijn we niets beste politieker ... en dat is niet de schuld van één individu, 't is de verantwoordelijkheid van jullie allemaal ...

20:33 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

You've got a point!!!
een groot punt!!!
Ik word er letterlijk gek van, en der zullen der nog zijn.
Op zakelijk vlak ben ik dus volledig tegen de wet bezig, reden... wij verwachtten tegen het verlof, of op zijn minst kort erachter een beslissing van de Minister... maar helaas is die er nog steeds niet, reden... der is zogezegd geen een verantwoordelijk.
Gevolg voor ons, onze activiteiten zijn toch gestart maar wettelijk zijn we strafbaar. De straf... dat is hetgeen wij verwachtten van de minister (de schrapping van onze erkenning) maar then again, de straf kunnen we niet krijgen want... der is niemand om ons op de vingers te tikken. Ondertussen kunnen we geen erkenning aanvragen voor de nieuwe activiteiten want... opnieuw geen Minister.
Als ik zo het woord lees, mini - ster... ik zou zeggen no ster at all...
Eigenlijk zou ik eens een woordje willen klappen met Milquet, zalig wijf soms...
;-)

Gepost door: elena | 14-12-07

De commentaren zijn gesloten.