06-12-07

De sint op bezoek ...

Hoi hoi,

De sint is op bezoek geweest en dat is goed nieuws. M'n jongens hebben zich (redelijk) voorbeeldig gedragen het voorbije jaar en dat is ook de sint niet ontgaan. M'n bubbeltje spreekt al maanden van een vliegtuig en een puzzel. Gelukkig had de heilige man het ook zo in z'n boek genoteerd. Ons prutske kreeg een autootje waar hij figuurtjes in kan steken en een piratenbootje, héél leuk. Voor elk was nog een grote sint in chocolade verzien. De papa hulppiet had die gisteren nog snel besteld bij de chocolatier, want anders was het niets geweest :-) ... de kindjes gelukkig en dus de mama en papa ook!

Oh ja, zwarte piet was een paar dagen geleden als eens komen kijken naar ons huisje en had bubbeltje z'n tutje meegenomen. Als het niet zou lukken zou de sint het wel terugbrengen troostten we hem ... maar dat bleek niet nodig. Wat een kanjer die jongen van me!

Groetjes, P.

21:40 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Goedemiddag,
de vrijdag is er, en de laatste werkdag..
Geniet van vandaag en het komende weekend, liefs

Gepost door: Suus | 07-12-07

Hallo Een grote boom met een ster,
pakjes her en der.
Een kribbe met poppetjes,
ik vind het dolletjes.

Gepost door: kyra | 07-12-07

waar die sint allemaal goed voor is hé ;-) Flink van bubbeltje hoor!

Gepost door: patsy | 07-12-07

Hallootjes Ja dat is flink van je bubbeltje hé zo zonder tutje!!!

Ons dotje had hem vorige week aan de Sint gegeven maar in de auto was het al baguerre...dus mar teruggegeven...gisterenavond vond ze het ook niet nodig nu ze een groot bed had en stak hem in de schuif...maar net voor het slapengaan heeft ze hem toch maar terug genomen hihi...

Ook vandaag stak ze hem weer in de schuif...maar de drang blijkt toch nog te groot...ik laat ze rustig zelf afscheid nemen...niks forceren. Als ze klaar zijn dan merk je dat wel hé!

Hopelijk heeft hij nu goed geslapen zonder tutje?

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 07-12-07

De commentaren zijn gesloten.