27-11-07

Flauwtjes ...

ziek04Verdorie, 't gaat niet zo lekker met me dit jaar ... ik ben nu al voor de zesde keer thuis van m'n werk ... alweer ziek. Gelukkig ben nooit lang afwezig, één of twee dagen. Zondagavond is het begonnen, met een licht broebel in m'n buik. Gans de nacht moeten overgeven en gisteren platte rust in de zetel. Vandaag gaat het al een stuk beter, maar m'n bloeddruk is nog erg laag. "Je leven is veel te druk", zegt de dokter al twee jaar tegen mij, "dit tempo hou je maar even vol" ... bij elke keelontsteking geef ik haar gelijk en dat waren er redelijk veel dit jaar ... maar nu is de maat écht vol. Alhoewel het plaagje waar ik nu me zit niets met oververmoeidheid te maken heeft, is m'n voornemen voor volgend jaar ... meer rusten, veel meer rusten.

Tot later, P.

10:31 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hmm en waarom geloof ik je niet? :-) Je lijkt met niet echt het type dat het rustiger aan zal doen, ge moet volgens mij bijna dood liggen daarvoor whahahahahaah
Allée dat zijn alvast vroege voornemens, ik hou je in de gaten hé ;-)

Gepost door: patsy | 27-11-07

Rustig aan doen, dat medicijn wordt mij ook telkens voor geschreven... Moeilijk om dat te veranderen...

Fijne dinsdag en beterschap,
liefs

Gepost door: Suus | 27-11-07

Hallootjes En zeggen dat die leeftijd er wat mee te maken heeft zou wat voorbarig zijn hé hihi :-)

Jaja best naar je dokter luisteren: rust, rust en nog eens rust...enige medicijn!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 28-11-07

Dit zal gewoon je jaartje niet zijn. Rusten... ok zal wel helpen. Maar mss ben ik een beetje zoals jij, van zodra het gaat... er terug in vliegen.
Mijn oplossing als ik ziek ben, is nog slechter dat de jouwe, als ik me niet lekker voel, ga ik thuis een beetje werken... thank god, ben ik meestal ziek in het weekend ( en neen niet altijd van uitgaan)
De grootste ergernis dat ik ben tegen gekomen... paar maanden terug mijn pols tussen de schuifdeur van de wagen gestoken, net toen die aan het toegaan was. Gevolg, eerst 14 dagen zo rond gelopen, dan toch naar dokter geweest... pols gebarsten = 6 weken gips, rechterpols enne ik doe alles rechts...
maar ah, der zijn ergere dingen in het leven...

Gepost door: elena | 29-11-07

De commentaren zijn gesloten.