27-10-07

Verstandiger geworden ...

Vanmorgen ben ik iemand tegen het lijf gelopen die ik vaag ken van vroeger ... "Hey", klinkt de begroeting. Ik groet terug en bedank met een brede glimlach. "Je bent veranderd!" ... Ik kijk even verbaasd en vraag in welke zin. Zonder enige aarzeling zegt ze: "Je ziet er verstandiger uit". Verstandiger? "Mooi begin, zeg ik glimlachend." Twee vragen blijven toch even hangen ... Hoe zag ik er vroeger dan wel uit? ... en Waar zit ik nu op een schaal van nul tot tien ... ze zei, verstandiger en niet verstandig :-)))

Groetjes, P.

14:41 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hihihi Je zotte haren zijn er zeker uit?
En hoe is dat dan,er verstandig uitzien? Zou wel eens willen weten wat mijn vriendinnen nu wel van mij zouden denken.
Fijn weekend P!

Gepost door: emmy | 27-10-07

Hallootjes Ja hier is het ook rustiger geworden van uitgaan...2 keer per jaar zetten we nog eens een stevig stapke in de wereld maar voor de rest gaan we liever lekker eten...tja oud worden...betekent in dit geval toch wel meer genieten hé! :-)

Wauw er verstandiger uitzien...kan alleen maar positief zijn hé!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 27-10-07

;-) Is toch een compliment hoor, horen dat je er verstandiger uitziet... beter dat de cliche, jij bent verdikt zeker?
( heb ik trouwens ooit 1 keer mogen horen, en ja ik was verdikt, ik was op dat moment 6 maanden zwanger, maar dat was haar niet opgevallen??!!)

Goh die viezerikken... ik scheid het kaf al een beetje van het koren?
1 Ik ben enkel contacteerbaar per mail. Dus je kan nooit bellen en vragen of ik die avond of zo kan. Dit kunnen enkel de klanten die ik al eens gehad heb en waar ik een goed gevoel bij heb. Die krijgen mijn special nummer..
2 dan reageer ik op de inhoud van de mail, een mail met major spellingsfouten (geen typfouten), die beantwoord ik zelfs niet.
3 ik lig nogal in een hoge prijsklasse, waardoor ik toch wel met 'klassemannen' te maken heb.

Natuurlijk zijn ze niet allemaal mijn stijl, maar ik heb echt nog geen viezerik tegen gekomen. Ik maak het ook wel duidelijk dat als ze niet verzorgd en hygienisch zijn, ik alles afblaas en terug wegga zonder enige verbintenis.

Elena

Gepost door: elena | 28-10-07

De commentaren zijn gesloten.