10-10-07

Van loodgieter tot doktershulpje en terug ...

Normaal werk ik op dinsdag een beetje door en ben ik pas tegen negenen thuis. Gisteren zat dat anders. Het spoelmechanisme van ons toilet was kapot en dus besloot ik vroeg naar huis te gaan, onderweg de nodige aankopen te doen en m'n mannelijke plicht te vervullen. Het zou een makkie worden, het opschrift op de doos van spoelmechanisme beloofde een "eenvoudige installatie" ...

loodgieters29Na m'n S'je en de kindjes te hebben begroet, snelde ik me naar boven. Oude systeem eruit halen, spoelbak afnemen ... en ... ???? ... eeeuuuhhh ... "Het zal toch geen waar zijn, er zit hier geen zin uitleg in die doos, zelfs geen simpele tekening" ...

Ondertussen was m'n S'je ons Prutske in het bad aan 't wassen. Plots hoorde ik een harde bonk. Prutske was uitgegleden wat resulteerde in een gapende wonde net boven z'n oog. Dus alles laten vallen en meteen naar de dokter gereden. "Dit worden twee draadjes", besloot de dokter. Prutske hield zich erg sterk ... tot de dokter aan het tweede draadje begon ... de zoon van de dokter en ikzelf moesten ons Prutske bedwingen terwijl de dokter haar naaiwerk vervolgde.

animatiemagazijn.phpEen uurtje later viel ons kleinste als een blok in slaap ... papa kon nu in alle rust verder werken aan het toilet. Ondertussen was het al tot me doorgedrongen dat ik die "eenvoudige installatie" wel kon vergeten. Anderhalf uur later was het ding, en al zeg ik het zelf, perfect geïnstalleerd. Nog even overwoog ik dat fabrikant een proces aan te doen voor het verstrekken van misleidende informatie, maar dat idee spoelde ik snel door :-) en besloot de avond af te ronden met een beetje TV.

Groetjes, P.

22:22 Gepost door november_boy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

dag moderne man je weet het :
dehaene is ook ooit als loodgieer begonnen.
ik hoop wel dat jij het anders en beter doet
dan diegene die anderen soms de bullenbak noemen.
wanneer zie ik je op mijn blog?
hopelijk is je dochtertje aan de beterhand?
ook sympathie voor de roze?
hoe heb je dat geplaatst gekregen zonder handleiding? lol!

Gepost door: joz. | 10-10-07

Heykes, Amai amai wat een avondje hé...hopelijk heeft je dochterke het intussen al een beetje verwerkt? Want zo'n avontuur is toch wel héél overdonderend voor zo'n kleintjes hé.

En dikke proficiat hoor! Zo'n systeem zonder handleiding...je moet er maar de moed op hebben :-)

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 11-10-07

was een grapje hoor van die sauna misschien zag ik je daar al te dikwijls
maar soms is daar :horen , zeien, en zwijgen de boodschap.

op mijn blog ben ik altijd open en bloot.
waarschijnlijk zal je dat van keer tot leer meer ondervinden
en kom ik van jou ook iets meer te weten zonder indiscreet te zijn.

groetjes , ook aan je vrke en kids
de zon zal schijnen in zonnehart
dus ! bloemetje op het teraas!
kom er eentje drinken!!!

Gepost door: joz. | 12-10-07

De commentaren zijn gesloten.